Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Svéd vitaminforradalom: Praktikus és költséghatékony

Svéd vitaminforradalom: Praktikus és költséghatékony
A svédek hosszú és egészséges életéhez jelentősen hozzájárulnak étkezési szokásaik. Ezen túl pedig a minőségi vitamin és tápanyag pótlás is. Íme a svéd vitalitás egyik titka!

A Folyekonyvitaminok.hu webáruházban már több cikkben bemutattuk a svéd folyékony multivitaminok és kollagénkészítmények kiváló tulajdonságait. Ezek a termékek nem csupán kiváló minőségük miatt találhatók meg kínálatunkban, hanem rendkívüli költséghatékonyságuk miatt is!

Nézz körül nálunk, és győződj meg te is a svéd folyékony termékcsaládunk verhetetlen előnyeiről!

Amit a Swedish Nutra gyárról tudni érdemes

A Swedish Nutra gyár Malmöben, Svédország harmadik legnagyobb városában működő családi vállalkozás, amit 2013-ban alapított egy több generációs gyógyszerészi múlttal rendelkező család. A nagyon hatékony, folyékony készítményeket gyártó vállalat világszerte viszonteladói hálózattal rendelkezik. Ennek a hálózatnak a része a Testszerviz Folyékonyvitaminok.hu webáruház is. A cég saját fejlesztésű termékcsaládjának kiváló minősítését a szigorú svéd előírások betartása szavatolja.

Svéd folyékony termékpaletta

C+D3 vitamin – Az immunerősítő koncentrátum.

Cukormentes halkollagén hialuronsavval és C-vitaminnal – Általános kollagéntermék.

Cukormentes marhakollagén 10000 – A haj- bőr-, köröm és az ízületek egészségéért!

CAL-MAG – turbó kalcium és magnézium – Gyors segítség az idegrendszernek!

Folyékony VAS – Vaspótlás egyszerűen! Várandósok figyelem!

Ginseng Energy – Extra energiát a szervezetnek! Immunerősítés és jobb közérzet!

Haj, bőr és köröm marhakollagén multivitaminnal – A szépség őre, a napi kozmetikus!

Folyékony hialuronsav C-vitaminnal – Bőrhidratáltság és ízületvédelem, a szükséges plusz!

JOINT – ízületvédelem cukormentesen vitaminokkal – Légy ruganyos idősen is!

MAN – multivitamin férfiaknak – A szükséges napi alap!

MAN 50+ - multavitamin 50 feletti férfiaknak – A szükséges napi alap!

MEGA Sport multivitamin – Erőfokozó sportolóknak!

SUPER KIDS multivitamin gyermekeknek – A szükséges napi alap!

ULTRA+ multivitamin – Megbízható alap azoknak, akik szeretik a kihívásokat!

WOMAN – multivitamin nőknek – A szükséges napi alap!

WOMAN 50+ – multivitamin 50 feletti nőknek – A szükséges napi alap!

 

 

A folyékony multivitaminok és más folyékony termékek előnyei

Hatékony folyékony készítmények

A Swedish Nutra folyékony étrend-kiegészítői a világon elérhető legjobb alapanyagokból készülnek, és napi adagonként akár 30-szor több hatóanyagot is tartalmaznak, mint a tabletták vagy kapszulák. Ennek oka a készítmények koncentrált tápanyagsűrűsége, valamint az, hogy semmi felesleges nincs bennük!

Minden vitamin és ásványi anyag együtt

A svéd folyékony multivitaminok tartalmazzák a vízben és zsírban oldódó vitaminokat. Ide tartozik például a C- és D3-vitamin, valamint a B-komplex vitamincsalád tagjai, beleértve az A- és E-vitamint is.

Ezenkívül a készítményekben megtalálhatók azok az ásványi anyagokban és nyomelemek, amikre a szervezetünknek szüksége van. Ilyen például a cink, jód, kalcium, kálium, magnézium, réz és vas. Ezek mind olyan jól felszívódó formában vannak jelen, amelyek biztosítják a kiváló hasznosulást.

A fenti értékes összetevők mellett a folyékony termékekben megtalálhatók különféle tápanyagokban gazdag zöldségek és gyümölcsök, valamint aminosavak is. Ezenkívül bizonyos termékek kollagénfehérjéket is tartalmaznak, ami biztosítja az ízületek, a bőr és a haj egészségének támogatását.

Szuperzöldek

A folyékony multivitaminok különleges összetevője a „Szuper Zöld Keverék”, ami általában az alábbi összetevőkből áll: ázsiai ginzeng gyökér, citrus bioflavonoidok (mandarinból), cékla, lucerna, brokkoli, spirulina, aloe vera, zöld tea, szőlőmag, likopin (paradicsomból).

Ezek a sokoldalú készítmények még adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaznak. Ilyen például az ashwagandha. Ez a különleges összetevő harmonizálja a szervezet működését, csillapítja a túlműködést, és az alulműködést serkenti. Kifejezetten azokra a szervekre van pozitív hatással, amik nem működnek megfelelően.

Gyors és biztos felszívódás

A folyékony készítmények hatékony felszívódásának köszönhetően a termékek hatóanyagai legalább 3-4-szer gyorsabban szívódnak fel, mint a hagyományos kapszulák vagy tabletták hasznos anyagai. A vízben oldódó természetüknek köszönhetően könnyebben szívódnak fel az emésztőrendszerben.

Ma már nagyon sokan küzdenek emésztési és/vagy felszívódási problémákkal. A bélflóra sokaknál károsodik, a gluténfogyasztás elterjedt, a stressz állandó kísérője az életünknek. Mindezek káros hatással vannak az emésztésre és a hatóanyagok felszívódására.

A folyékony vitaminok és készítmények pontosan ezeket az akadályozó tényezőket kerülik ki, mivel nem szükséges megemészteni őket, és a hatóanyagok felszívódása már a gyomorban megkezdődik, és a maradék gyorsan felszívódik a vékonybélben. Így a napi adag bevétele után rövid időn belül a vérkeringésbe kerülnek az értékes vitaminok és más hasznos összetevők, különösen akkor, ha negyedórával étkezés előtt vesszük be a napi egyszeri adagot.

Nincs fölösleges összetevő

Az iható készítményekhez nincs szükség térfogatnövelőkrekötő- és töltőanyagokra vagy zselatinra. A gyártó jelmondata: „Maradjon minden természetes!”

Megbízható gyártás

Minden készítményt a svédországi Malmöben működő saját laboratóriumban fejlesztenek ki és ott is tesztelik le őket. A gyártás során alkalmazott HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer garantálja a minőséget. A HACCP minőségbiztosítási rendszer a „termőföldtől az asztalig” kíséri végig a gyártási és forgalmazási gyakorlatot, ezzel garantálva a termékek megbízhatóságát.

A speciális igények is számítanak!

A svéd folyékony készítmények méltán kiválók az egészségfejlesztés terén! Az abban található hatékonyan felszívódó, könnyen fogyasztható folyékony összetevők kíméletesen támogatják az egészséges folyamatokat szervezetünkben.

A termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amik figyelembe veszik az életkort és a nemet, továbbá képesek kielégíteni olyan különleges igényt is, mint a megnövekedett energiaigény, a stresszes életvitel káros hatásainak kivésése, a megnövekedett terhelésre való felkészülés.

A termékek összetevői egymással harmonikusan együttműködve, egymást erősítve fejtik ki jótékony hatásukat.

Komplex összetétel

A svéd folyékony vitaminok igazi hatóanyag-komplexek, mivel nem csupán az egyes vitaminokat és más fontos tápanyagokat tartalmazzák, hanem teljes vitamincsaládokat. Emellett olyan ásványi anyagok és nyomelemek is megtalálhatók bennük, amik kölcsönösen segítik egymást, így együttesen kifejezetten hatékonyak a kívánt hatás elérése érdekében.

A termékek jelentős része teljes szuperélelmiszerekből nyert koncentrált tápanyagokat is tartalmaz, ideértve a szuperzöldeket és tápanyagdús gyümölcsöket is, amik különleges hatásúak.

A termékek különlegességét tovább fokozza, hogy aminosavak is részei ezeknek a készítményeknek, amik extra energiával látnak el bennünket. Ezek az aminosavak lehetnek olyan kollagénfehérjék, amik védelmet nyújtanak a bőrnek és az ízületeknek.

Ezáltal a biológiailag olyan aktív összetevőkkel támogatják a rendszeres fogyasztó egészségét, amik más termékekben nem mindig találhatók meg, vagy ha igen, akkor azok ára rendkívül magas.

A svéd folyékony készítményekben gyakran több mint száz aktív összetevő van jelen egyetlen adagban, ami rendkívül gazdaságos megoldást kínál a táplálék-kiegészítőkkel elérhető előnyök szempontjából, mivel a napi adag mindössze körülbelül 15 ml.

Néhány konkrét példa

Swedish Nutra Multivitamin Nőknek termékben több mint 140 értékes összetevő van, többek kötött 13-féle vitamint, 8-féle ásványi összetevőt, kiegészítve további 72-féle nyomelemmel, valamint 20-féle szuperélelmiszer kivonatot találnunk benne. Ezek mellett vannak benne még aminosavak is.

Swedish Nutra Multivitamin Férfiaknak termék a női multivitaminhoz hasonlóan tömve van hatóanyagokkal. Ebben a készítményben is több mint 140 értékes összetevő van, hasonló bőségben, mint a női multivitamin esetén.

Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti hölgyeknek készítmény 149 aktív összetevőt tartalmaz. Az összetevők között 21-féle szuperzöld és szupergyümölcs kivonatát találjuk, illetve itt is megtalálhatók a női szervezet számára szükséges aminosavak is a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelem mellett.

Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti uraknak készítmény sem fukarkodik a hatóanyagokban. Ebben is 149 biológiailag aktív összetevő van, melyek támogatják a férfiak szervezetét.

Érdemes egyszerre többet haza vinni!

A tablettás és folyékony készítmények felszívódási aránya 1:3 a folyékony termékek javára. Ez azt jelenti, hogy a folyékony hatóanyagok háromszoros mennyiségű tablettás vagy kapszulás termék hatóanyagtartalmának felelnek meg.

Például a C-vitamin tartalmat nézve a folyékony multivitaminokban lévő mennyiség másfélszerese az 500 mg-os tablettás változatnak. Ez annak ellenére van így, hogy a tablettásban 1000 mg C-vitamin van, abból azonban csak mintegy 330 mg szívódik fel.

A B-vitamincsalád esetén, például a WOMAN 50+ multivitaminban 30 mg található, míg egy átlagos tablettás változatban 50 mg. A felszívódási arány miatt ismételten a folyékony vitaminok javára billen az előny, mivel a tablettás változatból jó esetben csak 15-20 mg szívódik fel a 50 mg-ból.

A mennyiségi előny egyértelmű a svéd folyékony készítmények esetében, mivel csak a kupakban lévő adagot kell elfogyasztanunk, míg a tablettás multivitaminok esetén 8-10 darab tablettát vagy kapszulát kell lenyelnünk.

Egyéb előnye a folyékony multivitaminoknak, hogy a tablettás készítmények között alig található olyan, amiben szuperzöldség vagy szupergyümölcs összetevő, valamint aminosav-komplex is megtalálható.

 

Könnyű lenyelni!

A svéd folyékony készítmények kényelmes adagolása mindössze egyetlen adagoló kupakot jelent, amely általában 15 ml. Csak ennyit kell lenyelni, ami könnyen megtehető. Ez nagyon kényelmes, ráadásul finom is a gyümölcsös ízzel. Fontos megjegyezni, hogy az ízesítő anyag mindig természetes, élő kivonat, és egyetlen termék sem tartalmaz mesterséges ízanyagokat.

Ez a bevételi mód különösen előnyös olyan esetekben, amikor nyelési problémák vannak, különösen időseknél és gyermekeknél, akik gyakran nehezen nyelik le a nagyobb tablettákat vagy kapszulákat. Az ilyen problémával küzdőknek sem kell aggódniuk a napi adagok bevétele miatt, mert nem szükséges sok vízzel próbálkozniuk a lenyeléskor.

Miért választaná a tablettát vagy kapszulát, amikor a folyékony készítmény egyetlen adagjában minden szükséges megtalálható? Csak vegye le a kupakot, töltse tele és igya ki! Éppen ezért a gyermekek és az idősek is szívesen fogyasztják a svéd folyékony termékeket!

Folyékonyak - hatékonyak - finomak!

Kattints ide, és tedd a kosaradba a kedvenc svéd folyékony készítményeidet!