Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hatékony, folyékony, finom!

Hatékony, folyékony, finom!
Miért jobbak a folyékony multivitaminok - 6 fontos  érv mellettük

Miért jobb a folyékony vitamin komplex formula?

Hatékony, folyékony, finom!

Felszívódás

A tablettás vitaminok és ásványi anyagok 10-20%-a szívódik fel a véráramba, míg a folyékony formában alkalmazott vitaminok sokkal magasabb arányban hasznosulnak, azonnal a véráramba jutnak és gyors felszívódásuknak köszönhetően 90-98%-uk hasznosul is.

Fogyasztás

A legnagyobb előnye, hogy nem igényelnek kísérőfolyadékot, így bárhol, bármilyen helyzetben könnyen elfogyaszthatók. Emellett pedig sokkal kényelmesebb a nyelési nehézségekkel küzdők (felnőttek 40%-a), az idősebb korosztály tagjai és a pici gyerekek számára egyaránt.

Hatóanyagtartalom

Mindennek nem csak a könnyebb és kényelmesebb bevitel érdekében van elengedhetetlen szerepe, hanem léteznek más olyan szempontok is, amelyeket érdemes figyelembe venni. A hatóanyag-tartalom, az összetevők milyensége, valamint a bevitel formája éppen ilyen tényező, amely nagyobb hangsúlyt érdemel. A svéd folyékony vitamin és ásványianyag komplexben legalább 40 féle összetevő van egyetlen kortyban.

 

Mi nincs benne?

A folyékony vitaminban nincsenek töltőanyagok, kötőanyagok, ragasztóanyagok, bevonatok és mesterséges színezékek vagy tartósítószer, mint a tablettákban.

Alapanyagok

Kizárólag természetes alapanyagokból, zömében Svédország-i pirosbogyósokból és gyógynövényekből kivonatolt esszenciákat tartalmaz. Minden összetevője ellenőrzött gazdaságból származó növényi alapú kivonat.

Személyre szabott megoldások

A napi vitaminadagok nem egyen vitaminok. Mindenki megtalálja azt, ami korához, neméhez, élethelyzetéhez, fizikai aktivitásához, kezelendő problémájához a legjobban illeszkedik. 13 változat, több tucat összetevő formulánkként.

Felhasznált források, tanulmányok:

https://itspray.com/press/liquid-absorption-vs-pills/

https://healingblendsglobal.com/blogs/lifestyle/liquid-or-pill-vitamin-which-is-better

 

Mások még keresik, Te már megtaláltad!

Klikk a képre és ismerd meg őket...