Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Folyékonyvitaminok.hu – Bemutatkozás

Közel 10 éves Testszerviz szakmai tapasztalattal és 4.000 ügyféllel a hátunk mögött rengeteg vitamin és táplálékkiegészítő termékkel találkoztunk.

Folyamatosan vizsgáltuk ezek gyakorlati hatását és kerestük azt a megoldást, ami mindenki számára remek lehetőség a vitaminok és ásványianyagok pótlására.

3 évvel ezelőtt találkoztunk először a Swedish Nutra folyékony vitamin termékcsaláddal.

Emberek 100-ainak tapasztalata alapján úgy találtuk, hogy hatékony megoldás a teljeskörű vitamin és ásványianyag pótlására.

A széles skálán mozgó összetevők mellett szupertápanyagokkal felturbózott készítmények folyékony voltuk miatt tökéletes felszívódást biztosítanak mindenkinek.

A felszívódási probléma ma egy általános gond, ami az emberek jelentős részét érinti. Ebben az esetben a folyékony formulák az igazi megoldások. Már a száj nyálkahártyájában elkezdődik a felszívódás és a teljes tápcsatornán át tart.

Így az 1 kupakban lévő hatóanyagok minden cseppje hasznosul.

Úgy döntöttünk, hogy 4 éves webáruházas tapasztalatainkat is felhasználva emberek ezreihez juttatjuk el ezt a prémium svéd minőségi termékcsaládot.

Hatékony, folyékony, finom! – Minden adott ahhoz, hogy kedvelt vitamin és ásványianyag forrás legyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt.